Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ.ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Αγαπητή κα Μαρτίνου
  Σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύει η χώρα  μας η οποία δυστυχώς έχει αντίκτυπο και στη εκπαιδευτική διαδικασία, οι προσφορές αποτελούν μια μεγάλη ανάσα για το σχολείο μας, καθώς οι κρατικές επιχορηγήσεις δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών μας. Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.
  Οι οικονομικές ανάγκες του Συλλόγου μας καλύπτονται με το σταγονόμετρο. Τα έσοδα προέρχονται κυρίως από τις συνδρομές των  μικρών παιδιών και από κάποιες εκδηλώσεις αλλά δεν αρκούν.
    Ο νέος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ερυθρών θα ήθελε να σας ευχαριστήσει θερμά για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για τα προβλήματα και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας και απλόχερα μας βοηθάτε , παρά τις δυσκολίες των καιρών, χωρίς να ζητάτε ανταλλάγματα και ιδιαίτερα ανθρώπους που δεν γνωρίζετε προσωπικά. Η παραμικρή προσφορά είναι πολύ μεγάλη, καθώς δέκτες είναι τα παιδιά μας για τα οποία προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες μάθησης και εκπαίδευσης. Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να συνεχίσετε την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών σας στο σχολείο μας με τον ίδιο ζήλο.
  Θεωρούμε τιμή μας αν μπορούσατε να κατανοήσετε την προσπάθειά μας  και να συμβάλλετε στο έργο του νέου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προσφέροντας είτε κάποιο χρηματικό ποσόν είτε κάποιο από το παρακάτω εκπαιδευτικό υλικό.
Αυτά που το σχολείο μας χρειάζεται είναι: 3 ηλεκτρονικούς υπολογιστές,1 air condition για την αίθουσα υπολογιστών και 2 κλιματιστικά ντουλάπες για την αίθουσα των εκδηλώσεων.
Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες μας.
Με εκτίμηση το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.