Συστατικά
Παρασκευή
- 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα φρούτα φρέσκα ή κατεψυγμένα (μην συνδυάζετε περισσότερα από δύο φρούτα)
- 1/3 φλιτζανιού χυμό λεμονιού
- ¼ φλιτζανιού μέλι
- 2 ασπράδια αυγού
Παρασκευή
- Αναμίξτε καλά τα φρούτα, το μέλι και τον χυμό λεμονιού, μέχρι να γίνει πουρές
- Βάλτε το μείγμα σε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ με αντικολλητικό χαρτί από κάτω και στα πλάγια.
- Βάλτε την φόρμα στην κατάψυξη και αφήστε να παγώσει για 2-3 ώρες.
- Χτυπήστε καλά τα ασπράδια αυγού σε ένα μπολ. Ρίξτε μέσα στο μπολ και χτυπήστε το μείγμα με ένα μίξερ χειρός μέχρι να γίνει ελαφρύ και να φουσκώσει.
- Μοιράστε σε μπολάκια που κλείνουν και ξαναβάλτε στην κατάψυξη για άλλες 2-3 ώρες.
Συμβουλή
Οι πληροφορίες και διατροφικές
προτάσεις σχετικά με τη βρεφική-νηπιακή διατροφή, είναι ενδεικτικές και
αφορούν τις γενικές οδηγίες για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Η
στιγμή που κάθε παιδί μπορεί να εισαχθεί στις στερεές τροφές αλλά και ο
χρόνος προσθήκης περισσότερων επιλογών στο διαιτολόγιο του, ποικίλλει
και εξατομικεύεται. Παρακαλούμε να συμβουλεύστε τον παιδίατρό σας για
τις ειδικές διατροφικές ανάγκες του παιδιού σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.